1:1 coaching in Geel

Klaar om te transformeren op mind-body-soul niveau?

Hoe mind-body-soul coaching jou kan helpen:

Wil je je weer goed in je vel voelen zodat jij vol (zelf)vertrouwen in het leven kan staan? 

Heb je nood aan persoonlijke begeleiding bij jouw unieke verhaal? 

In een 1:1-sessie luister ik naar jouw noden en gaan we samen stap voor stap aan de slag met waar jij behoefte aan hebt. We bepalen samen of we op mind-body-soul niveau gelijktijdig gaan werken of op één van de drie apart

Zo worden jouw noden 100% beantwoord en krijg je de begeleiding die jij nodig hebt.

innerlijke rust

Je hoeft het niet alleen te doen.

Mijn aanpak is erg down-to-earth, praktisch en toegankelijk. Ik leg alles stap voor stap uit en begeleid je op weg naar je hogere, betere versie van jezelf. 

Ik geloof dat alles wat je nodig hebt al in jou zit. Op een rustige maar toch ‘empowering’ manier help ik je weer toegang te krijgen tot al die prachtige kwaliteiten die in jou verscholen zitten. 

We zijn als individu al compleet, we zijn het gewoon vergeten.

Hoe het werkt:

✔️    Nadat je contact hebt opgenomen via het invulformulier, bellen we of spreken we een half uurtje af om te zien of we een goede match zijn voor elkaar. Mijn voornaamste doel is dat jij goed geholpen wordt. Als ik het gevoel heb dat je naar iets anders op zoek bent dan wat ik aanbied, zal ik dit eerlijk aangeven. Dat is ook voor mij erg belangrijk omdat we zo samen het maximum uit onze tijd halen. Dat vraagt ook toewijding van jouw kant. Er wordt tijdens dit half uurtje nog geen coaching gegeven.

✔️    Als we een goede match zijn, bekijken we op welk thema we gaan werken: Mind, body, soul of juist alle drie. Sommige individuen bewegen graag, anderen werken liever op mindset en nog anderen doen bijvoorbeeld graag meer ademhalingsoefeningen. We kunnen dit steeds aanpassen als jouw behoeften veranderen. Elke sessie is een unieke aanpak op maat.

✔️    We plannen een eerste datum in en jouw journey kan beginnen. Je krijgt hand-outs en een werkboek om opdrachten in te maken tussen de sessies door.

STUUR ME EEN BERICHTJE
zelfrespect

Is dit herkenbaar voor jou?

Een aantal jaren geleden was ik zelf het noorden kwijt. Ik voelde mij verloren. Ik had het gevoel dat ik een betere versie van mezelf kon zijn, tegelijkertijd wist ik niet hoe.

Door verschillende mind-body-soul technieken toe te passen-afhankelijk van waar ik op dat moment behoefte aan had- begon ik me terug goed te voelen en ervaarde ik weer connectie met mezelf. Met een duidelijke stap voor stap structuur en iemand die je hierin begeleidt is dit ook voor jou haalbaar.

Prijs – Intensieve 1:1 sessie

Wat is inbegrepen?

–     discovery sessie

–      coaching sessie van 75 minuten waarbij
we focussen op mind, body en/of soul

–      hand-outs & werkboek

€60

Op regelmatige basis komen, zorgt voor het beste resultaat.

CONTACT OPNEMEN

Wat anderen zeggen

Patricia is een vrouw met een warm hart. Haar sessies zijn toegankelijk en dat maakt het heel aangenaam. Het helpt me om geestelijk en lichamelijk in balans te komen.

Hanneke, Olen

Jij maakt dat ik stappen zet en me beter voel. Ik ben zo blij dat ik met de coaching gestart ben. Echt een meerwaarde in mijn leven. Een dikke merci!

Marijke, Meerhout

Je hebt me geleerd om mezelf graag te zien en me tools aangeleerd die ik kan inzetten om tot rust te komen als het nodig is.

Sinds ik bij jou kom ben ik anders in het leven gaan staan en heb ik meer innerlijke rust gevonden.

Echt een dikke merci. Hopelijk kunnen we dit nog lang samen blijven doen want je hebt mijn leven in de positieve zin veranderd.

Vincent, Olen

Als je het gevoel hebt dat je vastzit en er niet zelf uit geraakt dan ben ik er voor je om je te motiveren en om je te laten geloven in jezelf.


Je bent het waard om gezonde keuzes te maken en zo jouw ‘mind-body-soul’ weer in balans te brengen.
Op die manier is het leven waar je van droomt écht binnen handbereik.